Vago, Tio Rey, Ensemble
Kirjaudu-
Mezcal Vago Ensamble Tio Rey on harvinanen saviastioissa tislattu Mezcal Ancestral. Mezcal Ancestralin valmistuksessa tisle tislataan saviastiassa vähintään kerran. Valmistuksessa Mezcalero Tio Rey paahtaa agavea maakuopassa 2-3 päivää. Tämän jälkeen agave pilkotaan ja murskataan puunuijalla. Vierrettä käytetään avonaisissa puuastiossa. Tämän jälkeen vierre tislataan kahdesti noin 50 litran saviastioissa. Tisle laimennetaan sopivaan alkoholivahvuuteen käyttäen toisen tislauskerran päitä ja häntiä.
Mezcal Vago on neljän pientuottajan yhteenliittymä. Jokainen tuottaja, eli Mezcalero, valmistaa mezcalinsa käsin, ympäristöä säätäen ja perinteitä kunnioittaen. Mezcal-pullojen etiketit valmistetaan kierrätetystä agaven kuidusta.
.