Kuohuviinit

Kultaa Pierre Paillard, Les Parcelles -samppanjalle

Pierre Paillard, Les Parcelles, Bouzy Grand Cru

Suomen ensimmäinen kansainvälisen tason viinikilpailu, Finnish Wine Awards 2018, järjestettiin Suomen Sommelierit ry:n, Samuil Angelovin ja Jukka Routalan aloitteesta.
Pierre Paillard, Les Parcelles, Bouzy Grand Cru -samppanja sai kisassa kultaa. Seppi Landmann, Crémant d’Alsace puolestaan pronssia.

Quentin Paillard vierailee suomessa

Quentin Paillard Pierre Paillard samppanjatalosta, vierailee myös Grand Champagne -tapahtumassa 9-11.5.2019.
Tule paikalle maistamaan ja kuuntelemaan Quentin Paillardin Master Class -luentoa.
Tarkemmat tiedot lipuista ja luennoista osoitteessa grandchampagnehelsinki.fi.>>

Grand Champagne Helsinki

Master Class -luento Pe 10.05.2019 klo 15:00
Master Class -luento La 11.05.2019 klo 18:00

Luennoitsija: Quentin Paillard, omistaja, Champagne Pierre Paillard
Hinta: 50 €
Huom! Tämä luento pidetään englanniksi.

Quentin ja Antoine Paillard ovat onnekkaasti syntyneet samppanjaperheeseen, joka omistaa 11 hehtaaria viinitarhoja arvostetussa Bouzyn grand cru kylässä. Tämä kylä on kuuluisa huippulaatuisesta Pinot Noiristaan. Master Classissaan Quentin perehdyttää meidät Bouzyn terroirin ominaisuuksiin ja yksityiskohtiin. Perheen kaikki tarhat ovat tässä kylässä ja he tuottavat Bouzyssa jopa harvinaisen blanc de blancs samppanjan Les Mottelettes -viinitarhaltaan. Les Mottelettes ja Les Maillerettes palstasamppanjat ovat Paillardin valikoiman keihäänkärkiä, ja tutustumme molempiin sekä kuohumattoman vin clairin että varsinaisen samppanjan kautta. Bouzyn samppanjoiden ikääntymispotentiaaliin, kypsymisenhttps://grandchampagnehelsinki.fi/gch/quentin-paillard/ ominaispiirteisiin ja vuosikertaeroihin perehdymme kahden La Grande Récolte -samppanjan vuosikerran kautta (2006 ja 2004). Lopuksi Quentin esittelee meille talon kuuluisan Bouzy Rouge punaviinin.