Ryoma

-

 

Ryoma Rhum tuotetaan Shikokun saarella viljellystä sokeriruo’osta. Raaka-aineena käytetään tuorepuristettua sokeriruokomehua sekä keitettyä sokeriruokosiirappia Käynyt vierre tislataan teräksisessä pannutislauskattilassa kahdesti. Tislettä kypsytetään amerikkalisissa tammitynnyreissä.

Kikusui -tislaamo sijaitsee Kuroshion kylässä Shkikokun saarella. Rommin tuotantoon käytetty sokeri tulee paikallisilta viljelijöiltä.

Category:

Additional information

Tuotenumero

8912

Tuottaja

Kikusui Distillery

Alkuperä

Japani

Raaka-aine

Sokeriruokomehu ja -siirappi

Alkoholi

40%

Koko

70 cl

Luonnehdinta

Tuoksu on tumman suklainen. Mukana kahvia, vaniljaa ja kookosta, Maku on toffeemainen ja siinä on suklaata, inkivääriä, vaniljaa ja kahvia.