Togouchi, Premium
Kirjaudu-
Togouchi Premium on sekoite mallas- ja jyväviskiä. Sitä on kypsytetty yhteensä kahdeksan vuotta entisissä brandy- ja sherry-tynnyreissä.
Togouchi-viskit tuottaa Chugoku Jozo -niminen yritys lähellä Hiroshiman kaupunkia. Yritys perustettiin vuonna 1918 ja se keskittyi saken, shochun ja hedelmäliköörien tuottamiseen. Vuodesta 1990 yritys on tuottanut myös viskiä. He hankkivat Kanadasta jyväviskiä sekä Skotlannista mallasviskiä, jotka he sekoittavat ja kypsyttävät Japanisssa. Viskit kypsytetään melko erikoisella tavalla. Kypsyttäminen tapahtuu 387 metrin mittaisessa tunnelissa Nigi Chogoku Sanchin vuoristoalueella. Tunnelin lämpötila on vakaa 14 °C ja se soveltuu loistavasti muun muassa viskin kypsyttämiseen. Tunneli kaivettiin 1970-luvulla, jolloin Japanin rautatieyhtiö alkoi rakentaa rautatieyhteyttä Kabesta Hamanaan. Rautatietä ei kuitenkaan koskaan saatu valmiiksi, ja Togouchi otti tunnelin käyttöön shochun ja viskin kypsytyksessä.