Amabuki, Junmai Yamahai Marigold

-

 

Amabuki Yamahai Junmai Omachi Marigold valmistukseen on käytetty Marigold villikukasta eristettyä hiivakantaa. Käymisprosessi tehdään Yamahai -menetelmällä. Yamahai -menetelmä keksittiin vuonna 1911 ja siinä lisätään maitohappoa käymissammioon käymisporsessin alkuvaiheessa. Tämä menetelmä tuo sakeen moniulotteisuutta, runkoa sekä umamia.

Amabuki Shuzo on tuottanut sakea yli 300 sadan vuoden ajan. Riisi viljellään Sefuri vuoren rinteillä. Amabuki on viime aikoina kehittänyt ja modernisoinut saketuotantoaan. Se on muun muassa ollut edelläkävijä villikukkahiivakantojen kehittelyssä.

Category: Tags: ,

Additional information

Tuotenumero

8515

Tuottaja

Amabuki Shuzo

Alkuperä

Japani

Alkoholi

15%

Hiivakanta

Marigold

SMV

+4

Hapot

1,6

Koko

72 cl

Kuorinta-aste

65%

Luonnehdinta

Tuoksussa voikukkaa, omenaa ja aprikoosia. Maku on kukkainen ja voimainen.