Amabuki, Junmai Tokubetsu Super Dry

-

 

Amabuki Tokubetsu Junmai Super Dry on hyvin kuivan makuinen sake. Se on käytetty +12 tiheyteen sake value meter asteikolla mitattuna. Valmistukseen on käytetty begonia villikukasta eristettyä hiivakantaa.

Amabuki Shuzo on tuottanut sakea yli 300 sadan vuoden ajan. Riisi viljellään Sefuri vuoren rinteillä. Amabuki on viime aikoina kehittänyt ja modernisoinut saketuotantoaan. Se on muun muassa ollut edelläkävijä villikukkahiivakantojen kehittelyssä.

Category: Tags: ,

Additional information

Tuotenumero

8514

Tuottaja

Amabuki Shuzo

Alkuperä

Japani

Alkoholi

15%

Hiivakanta

Begonia

SMV

+12

Hapot

1,3

Koko

72 cl

Kuorinta-aste

60%

Luonnehdinta

Tuoksu on raikas ja hedelmäinen. Päärynää, omenaa. Maku on kukkainen, hedelmäinen ja kuiva.