Ransom, Whipper Snapper
Kirjaudu-
WhipperSnapper on Ransom-tislaamon uudenaikainen tisle. Whippersnapperin tuotannossa yhdistetään bourbonin, skotlantilaisen ja irlantilaisen viskin valmistuksessa käytettäviä menetelmiä. Tuotteen pääraaka-aine on maissi, minkä lisäksi käytetään mallastettua ohraa. Tislaus tehdään kuparisessa pannutislauskattilassa ja tisle kypsytetään ranskalaisissa viinitynnyreissä sekä entisissä bourbontynnyreissä ja uudesta amerikkalaisesta tammesta valmistetuissa tynnyreissä. Nuorimmat tisleet ovat 6 kuukauden ikäisiä ja vanhimmat 2 vuotta.
Ransom Spirits on Ted Seestedtin vuonna 1997 perustama yritys, jonka pientilaviinituotanto käynnistettiin kaksi vuotta myöhemmin. Vuonna 2007 yritys alkoi tislata ja tuottaa giniä, viskiä ja vodkaa, ja vuonna 2010 tuotevalikoimaa laajennettiin vermuttiin. Nykyisin Ransom viljelee viiniköynnöksiä ja ohraa noin 40 hehtaarin alueella. Viljelykset ovat luomutuotantoa, ja myös kaikki tisleisiin tarvittavat muut raaka-aineet pyritään hankkimaan paikallisilta luomuviljelijöiltä.