Ransom, Whipper Snapper

Vaatii tunnuksen

 

WhipperSnapper on Ransom-tislaamon uudenaikainen tisle. Whippersnapperin tuotannossa yhdistetään bourbonin, skotlantilaisen ja irlantilaisen viskin valmistuksessa käytettäviä menetelmiä. Tuotteen pääraaka-aine on maissi, minkä lisäksi käytetään mallastettua ohraa. Tislaus tehdään kuparisessa pannutislauskattilassa ja tisle kypsytetään ranskalaisissa viinitynnyreissä sekä entisissä bourbontynnyreissä ja uudesta amerikkalaisesta tammesta valmistetuissa tynnyreissä. Nuorimmat tisleet ovat 6 kuukauden ikäisiä ja vanhimmat 2 vuotta.
Ransom Spirits on Ted Seestedtin vuonna 1997 perustama yritys, jonka pientilaviinituotanto käynnistettiin kaksi vuotta myöhemmin. Vuonna 2007 yritys alkoi tislata ja tuottaa giniä, viskiä ja vodkaa, ja vuonna 2010 tuotevalikoimaa laajennettiin vermuttiin. Nykyisin Ransom viljelee viiniköynnöksiä ja ohraa noin 40 hehtaarin alueella. Viljelykset ovat luomutuotantoa, ja myös kaikki tisleisiin tarvittavat muut raaka-aineet pyritään hankkimaan paikallisilta luomuviljelijöiltä.

Osasto:

Lisätiedot

Tuotenumero

86327

Tuottaja

Ransom

Alkuperä

Oregon – USA

Raaka-aine

Maissi 79%
Ohra 21%

Alkoholi

42%

Koko

70 cl

Luonnehdinta

Tuoksu on hyvin mausteinen. Havaittavissa kuminaa, katajanmarjaa, korianteria sekä aprikoosia. Maku on voimakasarominen mausteinen ja kukkainen. Kuivattua hedelmää, mantelia, viikunaa, vaniljaa ja kaakaota.