Compass Box- The Spice Tree

 

 

 

Compass Box- The Spice Tree

65,23€

Compass Box The Spice Tree on sekoiteviski pohjoisen Highlandinalueen viskeistä. Sekoitukseen on käytetty kolmen perinteikkään tislaamon tisleitä suhteissa Clynelish 60%, Teannish 20% ja Dailuaine 20%. The Spice Tree on iältään noin 10-vuotias ja se kypsytetään poikkeuksellisella tavalla. Aluksi käytetään ensimmäisen ja toisen täytön bourbontynnyreitä, minkä jälkeen viskin annetaan kypsyä entisissä bourbon-tynnyreissä, joiden päädyt on valmistettu raskaasti paahdetusta uudesta ranskalaisesta tammesta.

Compass Box on korkealaatuisten blended-viskien tuottamiseen erikoistunut yritys. Sen perusti John Glaser vuonna 2000 oltuaan ennen sitä Johnnie Walkerin markkinointijohtajana. Compass Boxin kokoelmaan kuuluvat kaikki skotlantilaiset viskityypit. Jokainen tynnyri valikoidaan ja yhdistetään huolellisesti, ja tuloksena on monipuolista ja korkealaatuista viskiä.

Lisätiedot

Alkon tuotenumero

156907

Tuottaja

Compass Box

Tyyppi

Blended Malt Whisky

Koko

70 cl

Luonnehdinta

Tuoksussa kypsää hedelmää ja mausteita. Vaniljaa, muskottia, keitettyä omenaa ja kanelia. Maku on täyteläinen ja hieman makea. Mallasta, vaniljaa, suklaata ja inkivääriä.