The House of Botanicals – Old Tom Gin

 

 

 

The House of Botanicals – Old Tom Gin

54,46 €

The House of Botanicals, Old Tom Gin on perinteisin menetelmin pannutislattu Old Tom -gini. Se lanseerattiin vuonna 2018 yhteistössä itsenäisen pullottajan, Cadenheadsin, kanssa.  The House of Botanicals Old Tom Gin valmistuksen ensimmäinen vaihe suoritetaan Lontoossa. Mausteet, katajanmarja, väinönputki, saksankurjenmiekka, korianteri, appelsiinin kuori, sitruunan kuori, kassikanelin sekä manteli tislataan pannutislauskattilassa. Gini kuljetetaan tämän jälkeen The House of Botanicalsin tuotantolaitoksiin, missä sitä uutetaan sahramilla ja kamomillan kukilla. Lopuksi gini makeutetaan hieman lisäämällä muscovado-sokeria.

The House of Botanicals -gini on uusin tulokas maailmalla tunnttuun Dr. Adam Elmegarb’sin tuote-repertuariin. Yrityksen perusti Skotlantilainen baari-mestari Adam Elmegirab vuonna 2009. Dr. Adam Elmegirab’s -bitterit ovat nykyään erittäin arvostettuja maailman eturivin cocktailbaareissa.

Lisätiedot

Alkon tuotenumero

922017

Tuottaja

The House of Botanicals

Alkoholi

47 %

Sokeri

28 g/l

Koko

70 cl

Luonnehdinta

Tuoksu on kukkainen ja sinä on katajanmarjaa, kamomillaa ja sitrusta. Maku on täyteläinen ja tasapainoinen. Aistittavissa katajanmarjaa, korianteria, sitrusta ja mantelia.