Compass Box Great King Street – Glasgow Blend

 

 

 

Compass Box Great King Street – Glasgow Blend

52,84

Compass Box Great King Street Glasgow Blend on nykyaikainen skotlantilainen blended-viski. Sen maussa yhdistyvät saariston alueen savuviski sekä sherrykypsytetty viski Highlandin ja Speysiden alueilta. Sekoituksessa 50 % on mallasviskiä Speysiden ja Highlandsin alueilta sekä 17 % Islayn saarelta. Loput 33 % on jyväviskiä Lowlandin alueelta. Kypsytykseen on käytetty enimmäkseen entisiä ensimmäisen täytön bourbon-tynnyreitä. Osa viskistä on saanut kypsyä entisissä ensimmäisen täytön sherrytynnyreissä sekä uudesta ranskalaisesta tammesta tehdyissä tynnyreissä.

Compass Box on korkealaatuisten blended-viskien tuottamiseen erikoistunut yritys. Sen perusti John Glaser vuonna 2000 oltuaan ennen sitä Johnnie Walkerin markkinointijohtajana. Compass Boxin kokoelmaan kuuluu kaikki skotlantilaiset viskityypit.Jokainen tynnyri valikoidaan ja yhdistetään huolellisesti, ja tuloksena on monipuolista ja korkealaatuista viskiä.

Lisätiedot

Alko Id

911377

Koko

70 cl

Vineyard

Compass Box

Characterization

Tuoksu on savuinen, mausteinen, hunajainen ja suklainen. Maku on nokinen ja suklainen. Mukana kirsikkaa, toffeeta ja kuivattua hedelmää.

Alkoholi

43%