Slider

Uutuudet

Pierre Paillard, Les Mottelettes 2013

Samppanja

harvinainen Blanc de Blancs palstasamppanja Buzyn alueelta.

CHÂTEAU DE JAU, CÔTES DU ROUSSILLON BLANC 2017

Valkoviini

Eteläranskalaista Macabeu ja Vermentino -rypäleistä valmistettu valkoviini.

DEL PROFESSORE, APERITIVO

Likööri

Luontaisilla aromiaineilla tuotettu katkero.

DEL PROFESSORE, BITTER

Likööri

Perinteiseen tapaan valmistettu Amaro.

Quentin Paillard, kävi Suomessa

78 viskilaatua nyt myynnissä!

Vinoble – laatua joka kannattaa

Philippe Hakulin 

Sommelier

 

Suomen alkoholijuomamarkkina on saavuttanut eräänlaisen aikuisuuden: kuluttajat nauttivat nyt määrällisesti yhä vähemmän alkoholijuomia, mutta yhä laadukkaampia. Se merkitsee, että edullisten volyymituotteiden rinnalle on syntynyt kasvusegmentti, jossa laatu, hinta ja määrä kohtaavat kiinnostavalla ja kannattavalla tavalla. 

Vinoble on tuon kasvavan markkina-alueen ytimessä. Edustamamme tuottajat ovat omien alojensa eliittiä, useimmat kansainvälisten juomakriitikkojen arvostamia. Perinteinen käsityövalmistus, luomu ja kestävä kehitys ovat näitä tuottajia yhdistäviä arvoja. Ne ovat myös arvoja, jotka saavat voimakasta vastakaikua tuoreimmissa kuluttajasukupolvissa.

Ota yhteys, kerromme mielellämme lisää tuotevalikoimastamme ja siitä miten voimme auttaa sinua täyttämään asiakkaidesi kehittyvät odotukset tasokkaalla ja kannattavalla tavalla.

 

Next Event

50Compass Box Juveniles 

Juveniles-nimi tulee samannimisestä pariisi-laisesta bistrosta. Ravintola on ollut suosittu jo 30 vuotta viininvalmistajien, tislaajien sekä kulinaristien keskuudessa. Compass Boxia ja Juveniles-ravintolaa yhdistää samanlainen lähestymistapa ruokaan ja juomaan, mikä ilmenee laadusta tinkimättömänä läpinäkyvyytenä.

 

Ota yhteyttä

3 + 11 =

Vinoble Oy

Henry Fordinkatu 5 C
00150 Helsinki, Finland

tel.+358 9 622 70490
mobile: +358 44 544 3444
fax: +358 9 622 70491
info@vinoble.net