Forest Dry Gin Winter
Kirjaudu-
Forest Dry Gin Winter on tyyliltään perinteinen kuiva gini, jonka valmistukseen käytetään runsaasti
katajanmarjaa sekä sitrushedelmiä. Forest Dry Gin tuotetaan mallastetusta ohrasta sekä
rukiista. Käynyt vierre tislataan neljään kertaan eri pannutislauskattiloissa, joiden koko on 300, 30 ja 5
litraa. Tämän jälkeen tisleen alkoholipitoisuus on noin 89 %. Yrtit ja hedelmät uutetaan erikseen tisleessä,
minkä jälkeen uutos tislataan uudelleen. Tisleet sekoitetaan sitten lopullisesti ja annetaan levätä
muutama viikko ennen pullottamista.
Forest Dry Winter & Tonic voidaan maustaa Scrappy’sOrange Bittersillä ja lisätä lasiin katajanmarjoja ja
punaisen greipin kuorta.
Forest Spirits on Belgiassa Antwerpenin lähistölläsijaitseva tislaamo. Yrityksen perusti sommelieeri
Jurgen Lijcops, joka myös omistaa tunnetun Michelintähtiravintolan The Glorious. Yrityksen päämääränä on
tuottaa puhtaita tisleitä, joiden koko tuotantoprosessi tehdään käsin paikan päällä. Mausteina käytetään
pääosin paikallisesti luomuviljeltyjä kasviksia ja hedelmiä. Viljelyspinta-alaa on noin 3,5 ha ja siellä
kasvatetaan muun muassa bergamottia, korianteria, väinönputkea, laventelia sekä päärynää ja omenaa.
Forest Spiritsin ginit on nimitetty vuodenaikojen mukaan. Kussakin ginissä voidaan aistia eri vuodenaikojen
makuja ja aromeja.