Hven – Organic Gin

 

 

 

Hven – Organic Gin

44,71 €

HVEN Organic Gin on ruotsalainen tammikypsytetty luomugini. Käynyt vierre tislataan kolonnissa ja annetaan sen jälkeen kypsyä puoli vuotta tammitynnyreissä. Tämän jälkeen tisleessä uutetaan tuoreita yrttejä, hedelmiä ja mausteita 24 tunnin ajan. Lopuksi tislaus suoritetaan uudestaan mausteiden kanssa tislaamon kuuluisissa kuparikattiloissa.

HVEN on vuonna 2008 perustettu yksityinen tislaamo. Koko tuotantoprosessi tehdään käsin paikan päällä, ja tislaamo asettaa erityistä painoarvoa sille, että tuotannon kaikki vaiheet mäskäyksestä pullotukseen voidaan suorittaa hallitusti. Pitkä käyttäminen kontrolloidussa lämpötilassa antaa estereille aikaa muodostua, jolloin lopputuloksena saadaan aromikas ja hedelmäinen käynyt vierre. Tislauspannut on suunniteltu siten, että ne antavat optimaalisen kuparikontaktin koko tislausprosessin ajan.

Lisätiedot

Alkon tuotenumero

934866

Tuottaja

Hven

Alkoholi

40%

Raaka-aine

Vehnä

Tyyppi

Luomugini

Koko

50 cl

Luonnehdinta

Tuoksu on mausteinen ja sitruksinen. Katajanmarjaa, kardemummaa, vaniljaa ja kanelia. Maku on pehmeä tasapainoinen. Miedosti tamminen, lakritsainen ja katajainen.