La Venenosa Sur

-

 

La Venenosa Raicilla Sur de Jalisco on Maestro Mezcalero Don Arturo Campos Valencian tuote. Sitä valmistetaan Jaliscossa San Juan Espanacian kylässä noin 1400 m merenpinnnan yläpuolella. Raaka-aineena käytetään Agave Cenizo Gigante -lajiketta. Agave paahdetaan maakuopassa. Käynyt vierre tislaataan perinteisessä savesta valmistetusta Philipino-nimisessä tislauskattilassa.

La Venenosa on Raicilla tuotesarja, joka koostuu useamman Jaliscon osavaltiossa toimivan tuottajan tisleistä. La Venenosa sarjan kehittäjä, Esteban Morales, on tutustunut Jalisco alueen Racilla-tuottajiin ja valinnut parhaimmat. Jokaisen La Venenosa Raicilla -tisleen taustalla on eri Maestro Tabernero. Makuun vaikuttaa paitsi maaperä ja agavelajike, myös tuotantomenetelmä.
Raicilla on agavehedelmästä Jaliscon osavaltiossa tuotettu tisle. Raicillaa on tuotettu yli 500 vuotta ja tisle sai nimensä 1780-luvulla. Raicilla-nimikkeellä pystyttiin välttämään Espanjan hovin asettamia veroja.

Osastot: ,

Lisätiedot

Tuotenumero

860156

Tyyppi

Raicilla

Tuottaja

La Venenosa

Raaka-aine

Cenizo Gigante 100%

Alue

Jalisco

Alkoholi

47 %

Koko

70 cl

Luonnehdinta

Tuoksu on mineraalinen ja savuinen. Siinä on hunajaa, mustapippuria ja nahkaa.
Maku on hedelmäinen ja kukkainen. Hunajaa, persikkaa ja kirsikkaa.