La Venenosa Sierra Occidental

-

 

La Venenosa Raicilla Sierra Occidental de Jalisco on Maestro Tabernero Don Ruben Peña Fuentesin tuottama Raicilla. Tislaamo sijaitsee Jaliscon osa-valtiossa, Mascota-kylässä, 1500 metriä merenpinnan yläpuolella. Agave paahdetaan puilla lämmitetyssä uunissa ja käyminen tapahtuu 200 litran astiossa.  Tislaus tehdään perinteisessä arabic-philippino-hybriditislauskattilassa.

Osastot: ,

Kuvaus

La Venenosa Raicilla Sierra Occidental de Jalisco on Maestro Tabernero Don Ruben Peña Fuentesin tuottama Raicilla. Tislaamo sijaitsee Jaliscon osa-valtiossa, Mascota-kylässä, 1500 metriä merenpinnan yläpuolella. Agave paahdetaan puilla lämmitetyssä uunissa ja käyminen tapahtuu 200 litran astiossa.  Tislaus tehdään perinteisessä arabic-philippino-hybriditislauskattilassa

La Venenosa on Raicilla tuotesarja, joka koostuu useamman Jaliscon osavaltiossa toimivan tuottajan tisleistä. La Venenosa sarjan kehittäjä, Esteban Morales, on tutustunut Jalisco alueen Racilla-tuottajiin ja valinnut parhaimmat. Jokaisen La Venenosa Raicilla -tisleen taustalla on eri Maestro Tabernero. Makuun vaikuttaa paitsi maaperä ja agavelajike, myös tuotantomenetelmä.
Raicilla on agavehedelmästä Jaliscon osavaltiossa tuotettu tisle. Raicillaa on tuotettu yli 500 vuotta ja tisle sai nimensä 1780-luvulla. Raicilla-nimikkeellä pystyttiin välttämään Espanjan hovin asettamia veroja.

Lisätiedot

Tyyppi

Raicilla

Tuottaja

La Venenosa

Raaka-aine

Agave Maximiliana 100%

Alue

Jalisco

Alkoholi

42%

Koko

70 cl