Forest Spirits, Dry Vermouth
Kirjaudu-
Forest Vermouth on Belgiassa valmistettu valkoinen vermutti. Sen pohjana on italialainen luomuvalkoviini Montepulcianon alueelta. Viini väkevöidään 20%:ksi ja maustetaan 52:lla paikallisella mausteella. Tämän jälkeen viini kypsytetään kuusi kuukautta entisissä
Château d’Yquiem ja Le Pin viinitynnyreissä.
Forest Spirits on Belgiassa Antwerpenin lähistöllä sijaitseva tislaamo. Yrityksen perusti sommelieeri Jurgen Lijcops, joka myös omistaa tunnetun Michelintähtiravintolan The Glorious. Yrityksen päämääränä on
tuottaa puhtaita tisleitä, joiden koko tuotantoprosessi tehdään käsin paikan päällä. Mausteina käytetään pääosin paikallisesti luomuviljeltyjä kasviksia ja hedelmiä. Viljelyspinta-alaa on noin 3,5 ha ja siellä kasvatetaan muun muassa bergamottia, korianteria, väinönputkea, laventelia sekä päärynää ja omenaa.