Chalong Bay, Wild Fermentation
Kirjaudu-
Chalong Bay Wild Fermantation on luonnonhiivalla käytetty kirkas sokeriruokotisle. Se valmistetaan sokeriruokomehusta, joka on peräisin paikallisilta pienviljelijöiltä. Kaikki sopimusviljelijät ovat tarkoin valittuja sijainnin, sokeriruokolajikkeen, osaamistaidon ja maaperän perusteella. Sokeriruoko leikataan käsin, viljelyksiä ei polteta ennnen sadonkorjuuta. Vastapuristettu mehu saa käydä 72 tuntia, jonka tuloksena on miedosti alkoholinen, 5-10%, viini. Chalon Bay tislataan kerran perinteisellä, jo 40-vuotiaalla, kuparisella Armagnactislaukattilalla. Tämän jälkeen tisle saa levätä ja kypsyä teräksestä valmistetuissa tankeissa 8-12 kuukautta.
Chalong Bay on kahden ranskalaisen miehen perustama tslaamo, ja samalla Thaimaan ensimmäinen itsenäinen pientislaamo. Päämääränä on tuottaa käsityönä korkealaatuista tislettä eettisesti sekä kestävällä tavalla.