Chalong Bay, Wild Fermentation

-

 

Chalong Bay Wild Fermantation on luonnonhiivalla käytetty kirkas sokeriruokotisle. Se valmistetaan sokeriruokomehusta, joka on peräisin paikallisilta pienviljelijöiltä. Kaikki sopimusviljelijät ovat tarkoin valittuja sijainnin, sokeriruokolajikkeen, osaamistaidon ja maaperän perusteella. Sokeriruoko leikataan käsin, viljelyksiä ei polteta ennnen sadonkorjuuta. Vastapuristettu mehu saa käydä 72 tuntia, jonka tuloksena on miedosti alkoholinen, 5-10%, viini. Chalon Bay tislataan kerran perinteisellä, jo 40-vuotiaalla, kuparisella Armagnactislaukattilalla. Tämän jälkeen tisle saa levätä ja kypsyä teräksestä valmistetuissa tankeissa 8-12 kuukautta.

Chalong Bay on kahden ranskalaisen miehen perustama tslaamo, ja samalla Thaimaan ensimmäinen itsenäinen pientislaamo. Päämääränä on tuottaa käsityönä korkealaatuista tislettä eettisesti sekä kestävällä tavalla.

Osasto:

Lisätiedot

Tuotenumero

8591

Alkuperä

Thaimaa

Raaka-aine

Sokeriruokomehu

Alkoholi

49%

Koko

70 cl

Luonnehdinta

Tuoksu on hedelmäinen ja mausteinen. Banaania, vaniljaa, petroolia ja kaprista. Maku on kermainen. Mukana pippuria, sitrusta, pähkinää ja artisokkaa.