Chalong Bay, High Proof

-

 

Chalong Bay High Proof on 57% alkoholia sisältävä Phuketissa tislattu ja pullotettu kirkas sokeriruokotisle. Se valmistetaan sokeriruokomehusta, joka on peräisin paikallisilta pienviljelijöiltä. Kaikki sopimusviljelijät ovat tarkoin valittuja sijainnin, sokeriruoko-lajikkeen, osaamistaidon ja maaperän perusteella.Sokeriruoko leikataan käsin, viljelyksiä ei polteta ennnen sadonkorjuuta. Vastapuristettu mehu saakäydä 72 tuntia, jonka tuloksena on miedosti alkoholinen, 5-10%, viini. Chalon Bay tislataan kerran perinteisellä, jo 40-vuotiaalla, kuparisella Armagnactislaukattilalla. Tämän jälkeen tisle saa levätä ja kypsyä teräksestä valmistetuissa tankeissa 8-12 kuukautta.

Chalong Bay on kahden ranskalaisen miehen perustama tslaamo, ja samalla Thaimaan ensimmäinen itsenäinen pientislaamo. Päämääränä on tuottaa käsityönä korkealaatuista tislettä eettisesti sekä kestävällä tavalla.

Osasto:

Lisätiedot

Tuotenumero

8590

Alkuperä

Thaimaa

Raaka-aine

Sokeriruokomehu

Alkoholi

57%

Koko

70 cl

Luonnehdinta

Tuoksu on kukkainen, hedelmäinen ja mausteinen. Maku on voimakas ja lämmin. Lakritsaa, sitrusta, passion hedelmää ja litsiluumua.