Chalong Bay, Cane Spirit

-

 

Chalong Bay Cane Sprit on Thaimaan Phuketissa tislattu ja pullotettu kirkas sokeriruokotisle. Se valmistetaan sokeriruokomehusta, joka on peräisin paikallisilta pienviljelijöiltä. Kaikki sopimusviljelijät ovat tarkoin valittuja sijainnin, sokeriruoko-lajikkeen, osaamistaidon ja maaperän perusteella. Sokeriruoko leikataan käsin, viljelyksiä ei polteta ennnen sadonkorjuuta. Vastapuristettu mehu saa käydä 72 tuntia, jonka tuloksena on miedosti alkoholinen, 5-10%, viini. Chalon Bay tislataan kerran perinteisellä, jo 40-vuotiaalla, kuparisella Armagnactislaukattilalla. Tämän jälkeen tisle saa levätä ja kypsyä teräksestä valmistetuissa tankeissa 8-12 kuukautta.

Chalong Bay on kahden ranskalaisen miehen perustama tslaamo, ja samalla Thaimaan ensimmäinen itsenäinen pientislaamo. Päämääränä on tuottaa käsityönä korkealaatuista tislettä eettisesti sekä kestävällä tavalla.

Osasto:

Lisätiedot

Tuotenumero

8919

Alkuperä

Thaimaa

Raaka-aine

Sokeriruokomehu

Alkoholi

40%

Koko

70 cl

Luonnehdinta

Tuoksu on aromaattinen ja lämmin. Aistittavissa kookosta, sitruunaa, hunajaa ja appelsiininkuorta.Maku on pehmeä ja öljyinen. Suklaata, kahvia, mantelia, ja pähkinää. Jälkimaussa litsiä, mangoa ja suklaata.