Castel Sablon, Verjus

-

 

Castell Sablons Verjus on Ranskan Charentesin alueella tuotettu hapokas raakarypälemehu. Se tuotetaan raakoina poimutuista Ugni Blanc -rypäleistä. Mehu pastoroidaan ennen pullottamista säilyvyyden parantamiseksi. Castell Sablons Verjus ei sisällä lisättyä säilöntäaineita eikä lisättyä sokeria.

Castell Sablons Verjus herättää henkiin vanhoja ruoanlaittoperinteitä. Raakarypälemehua on Euroopassa käytetty ruoanlaitossa keskiajalta lähtien. Verjusia voidaan käyttää sitruunamehun, etikan ja viinin korvikkeena ruoanlaitossa ja juomasekoituksissa. Sen PH -arvo on 2,5, mikä on suunnilleen sama kuin sitruunamehulla. Maultaan verjus on hedelmäisempi ja lempeän hapokas verrattuna sitruunamehuun. Se on väriltään kullankeltainen ja kirkas.

Osasto:

Lisätiedot

Tuotenumero

0343

Tuottaja

Castel Sablon

Tyyppi

Raakarypälemehu

Koko

70 cl

Luonnehdinta

Hapokas, rusinainen, kypsän omenainen.