Chalong Bay, Cane Spirit

-

 

Chalong Bay Rum on Thaimaan Phuketissa tislattu ja pullotettu kirkas rommi. Se valmistetaan sokeriruokomehusta, joka on peräisin paikallisilta pienviljelijöiltä. Kaikki sopimusviljelijät ovat tarkoin valittuja sijainnin, sokeriruokolajikkeen, osaamistaidon ja maaperän perusteella. Sokeriruoko leikataan käsin, viljelyksiä ei polteta ennnen sadonkorjuuta. Vastapuristettu mehu saa käydä 72 tuntia, jonka tuloksena on miedosti alkoholinen, 5-10%, viini. Chalon Bay Rommi tislataan kerran perinteisellä, jo 40-vuotiaalla, kuparisella Armagnactislaukattilalla. Tämän jälkeen tisle saa levätä ja
kypsyä teräksestä valmistetuissa tankeissa 8-12 kuukautta.

Chalong Bay on kahden ranskalaisen miehen perustama rommitslaamo, ja samalla Thaimaan ensimmäinen itsenäinen pientislaamo. Päämääränä on tuottaa käsityönä korkealaatuista rommia eettisesti sekä kestävällä tavalla.

Osasto:

Lisätiedot

Alko Id

8919

Koko

0, 7

Vineyard

Chalong Bay

Characterization

Tuoksu on aromaattinen ja lämmin. Aistittavissa kookosta, sitruunaa, hunajaa ja appelsiininkuorta. Maku on pehmeä ja öljyinen. Suklaata, kahvia, mantelia, ja pähkinää. Jälkimaussa litsiä, mangoa ja suklaata.

Alkoholi

40%