Kuohuviinit nyt!
Whiskey, Viski, Whisky...

Rakkaalla lapsella on monta nimeä

Uudet persoonalliset viskit nyt Suomessa

previous arrow
next arrow
Slider

Uudet tuotteet

Bruxo X

Mezcal

Bruxo X on kahdesta agavelajikkeesta, Agave Espadin ja Agave Barril, tuotettu mezcal.

Compass Box  the story of the spaniard

Viski

Compass Box, The Story Of The Spaniard on enimmäkseen entisissä espanjalaisissa sherry- ja punaviinitynnyreissä kypsytetty viski.

Pierre Laplace Les 2 Vaches Rouges

Punaviini

 Les 2 Vaches Rouges on Lounais-Ranskassa tuotettu punaviini. Rypäleet poimitaan pääosin käsin ja puristetaan välittömästi.

Pierre Paillard Les Terres Roses

Samppanja

Pierre Paillard, Les Terres Roses -samppanja koostuu pääasiassa Chardonnay-rypäleestä tuotetusta samppanjansta, johon on lisätty osa Pinot Noir -punaviiniä.

Quentin Paillard, kävi Suomessa

78 viskilaatua nyt myynnissä!

Vinoble – laatua joka kannattaa

Philippe Hakulin 

Sommelier

 

Suomen alkoholijuomamarkkina on saavuttanut eräänlaisen aikuisuuden: kuluttajat nauttivat nyt määrällisesti yhä vähemmän alkoholijuomia, mutta yhä laadukkaampia. Se merkitsee, että edullisten volyymituotteiden rinnalle on syntynyt kasvusegmentti, jossa laatu, hinta ja määrä kohtaavat kiinnostavalla ja kannattavalla tavalla. 

Vinoble on tuon kasvavan markkina-alueen ytimessä. Edustamamme tuottajat ovat omien alojensa eliittiä, useimmat kansainvälisten juomakriitikkojen arvostamia. Perinteinen käsityövalmistus, luomu ja kestävä kehitys ovat näitä tuottajia yhdistäviä arvoja. Ne ovat myös arvoja, jotka saavat voimakasta vastakaikua tuoreimmissa kuluttajasukupolvissa.

Ota yhteys, kerromme mielellämme lisää tuotevalikoimastamme ja siitä miten voimme auttaa sinua täyttämään asiakkaidesi kehittyvät odotukset tasokkaalla ja kannattavalla tavalla.

 

Compass Box Juveniles 

Juveniles-nimi tulee samannimisestä pariisi-laisesta bistrosta. Ravintola on ollut suosittu jo 30 vuotta viininvalmistajien, tislaajien sekä kulinaristien keskuudessa. Compass Boxia ja Juveniles-ravintolaa yhdistää samanlainen lähestymistapa ruokaan ja juomaan, mikä ilmenee laadusta tinkimättömänä läpinäkyvyytenä.

 

UpComing event

Grand Champagne Helsinki 2019

Ota yhteyttä

6 + 3 =

Vinoble Oy

Henry Fordinkatu 5 C
00150 Helsinki, Finland

tel.+358 9 622 70490
mobile: +358 44 544 3444
fax: +358 9 622 70491
info@vinoble.net