Pierre Paillard, Les Terres Roses

Vaatii tunnuksen

 

Pierre Paillard, Les Terres Roses -samppanja koostuu pääasiassa Chardonnay-rypäleestä tuotetusta samppanjansta, johon on lisätty osa Pinot Noir -punaviiniä. Samppanja kypsytetään sakan päällä vähintään kolme ja puoli vuotta 10-asteisessa kellarissa.

Veljekset Quentin ja Antoine Paillard viljelee kahdeksannessa sukupolvessa yksitoista hehtaaria Grand Cru -luokiteltua viinitarhaa Bouzyn alueella. Bouzy sijaistee Montagne de Reimsin alueella, ja se tunnetaan etenkin Pinot Noir -lajikkeen laadukkaana kasvualueena.

Kuvaus

 Pierre Paillard, Les Terres Roses -samppanja koostuu pääasiassa Chardonnay-rypäleestä tuotetusta samppanjansta, johon on lisätty osa Pinot Noir -punaviiniä. Samppanja kypsytetään sakan päällä vähintään kolme ja puoli vuotta 10-asteisessa kellarissa. 

Veljekset Quentin ja Antoine Paillard viljelee kahdeksannessa sukupolvessa yksitoista hehtaaria Grand Cru -luokiteltua viinitarhaa Bouzyn alueella. Bouzy sijaistee Montagne de Reimsin alueella, ja se tunnetaan etenkin Pinot Noir -lajikkeen laadukkaana kasvualueena. 

Lisätiedot

Tuotenumero

2036

Koko

75 cl

Alkoholi

12,5%

Laatuluokitus

Bouzy Grand Cru

Tuottaja

Pierre Paillard

Luonnehdinta

Tuoksussa kirsikkaa, omenaa, paahteisuutta ja pähkinää. Maku on kermainen ja voimakas. Mukana kirsikkaa, paahtoleipää, sitrusta ja persikkaa.